Birou Tiesto, diverse finisaje

Birou Tiesto, diverse finisaje

  • Incepand de la 690 Lei

  • Disponibilitate: Indisponibil
  • (selectaţi dimensiunea produsului şi finisajul pt. afişarea preţului)

Opţiuni disponibile

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 999

Biroul Tiesto, reglabil in inaltime, este realizat integral din lemn masiv de fag, si disponibil cu urmatoarele finisaje: fag finisat natur, fag salbatic finisat natur, fag finisat nuc. Se produce la o dimensiune standard de 100 x 70 x 54/79 cm (Lxlxh). Blatul biroului are grosimea de 22 mm.

Acest birou elegant prezinta avantajul ca poate fi folosit in spatiul de lucru, atat de catre copii, cat si de catre adulti.

Biroul este realizat cu un design modern si ofera posibilitatea reglarii in inaltime a suprafetei de lucru. Ofera 9 pozitii de reglare in inaltime, din 32 in 32 de mm, de la pozitia cea mai joasa de 534 mm si pana la pozitia cea mai inalta de 790 de cm. Este ideal pentru scolari, care cresc in inaltime repede si care pot modifica inaltimea blatului oricand doresc. Biroul prezinta o stabilitate deosebita si rezistenta garantata in timp. Acest lucru este permis si de feroneria de calitate folosita. Biroul este demontabil si se poate monta cu usurinta, fiind insotit de exemplu de montaj.

Acest produs deosebit va va permite sa va bucurati de caldura lemnului masiv in locuinta dumneavoastra. Fiecare produs realizat de noi are o fibra unica, un peisaj unic, o poveste unica. Fiecare piesa a produsului este finisata manual pentru ca detaliile sa fie ireprosabile. Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, ideal pentru mobila de interior foarte rezistenta.

Va recomandam respectarea urmatoarelor conditii de pastrare a mobilei din lemn masiv:

-       mobila se pastreaza in interior, la temperatura constanta de 15-25 grade

-       umiditate relativa a aerului 40-65%

-       nu se recomanda expunerea directa in razele soarelui, langa surse de caldura, sau in contact cu apa, lichide, etc.

-       se curata cu o carpa moale, uscata, la un interval de aprox. 6 luni.

Produsul este 100% fabricat in Romania.

Opinia ta

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie