Birou Yannick cu 3 sertare, diverse finisaje

Birou Yannick cu 3 sertare, diverse finisaje

  • Incepand de la 1.225 Lei

  • Disponibilitate: Indisponibil
  • (selectaţi dimensiunea produsului şi finisajul pt. afişarea preţului)

Opţiuni disponibile

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 999

Biroul Yannick cu 3 sertare este realizat integral din lemn masiv de fag, si disponibil cu urmatoarele finisaje: fag finisat natur, fag salbatic finisat natur, fag finisat nuc. Se produce la o dimensiune standard de 140x80x75 cm (Lxlxh). Picioarele biroului au grosimea de 58x58 mm, iar blatul de 22 mm.

Acest birou elegant prezinta avantajul ca poate fi folosit in spatiul de lucru, dar si ca masa pentru zona de servit masa, sau ca o masa de discutii intr-o camera de zi.

Biroul este realizat cu un design modern, minimalist, si este dotat cu 3 sertare, care se deschid pe o singura parte a biroului. Biroul prezinta o stabilitate deosebita si rezistenta garantata in timp. Acest lucru este permis si de feroneria de calitate folosita. Sertarele gliseaza pe glisiere de lemn, montate sub blat. Corpurile sertarelor sunt realizate cu tehnica imbinarii in „dinti”, intre bucatile laterale si cele din fata/spate ale sertarelor. Biroul este demontabil si se poate monta cu usurinta, fiind insotit de exemplu de montaj.

Acest produs deosebit va va permite sa va bucurati de caldura lemnului masiv in locuinta dumneavoastra. Fiecare produs realizat de noi are o fibra unica, un peisaj unic, o poveste unica. Fiecare piesa a produsului este finisata manual pentru ca detaliile sa fie ireprosabile. Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, ideal pentru mobila de interior foarte rezistenta.

Va recomandam respectarea urmatoarelor conditii de pastrare a mobilei din lemn masiv:

-        mobila se pastreaza in interior, la temperatura constanta de 15-25 grade

-        umiditate relativa a aerului 40-65%

-        nu se recomanda expunerea directa in razele soarelui, langa surse de caldura, sau in contact cu apa, lichide, etc.

-        se curata cu o carpa moale, uscata, la un interval de aprox. 6 luni.

In colectia noastra gasiti si alte piese de mobilier care se potrivesc foarte bine cu biroul Yannick.

Produsul este 100% fabricat in Romania.

Opinia ta

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie