Masa rotunda Carolina, diverse finisaje

Masa rotunda Carolina, diverse finisaje

  • Incepand de la 910 Lei

  • Disponibilitate: Indisponibil
  • (selectaţi dimensiunea produsului şi finisajul pt. afişarea preţului)

Opţiuni disponibile

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 999

Masa rotunda Carolina este realizata integral din lemn masiv de fag, si disponibila cu urmatoarele finisaje: fag finisat natur, fag salbatic finisat natur, fag finisat nuc. Se produce in doua dimensiuni standard, 100x100x71 cm, si 120x120x71 cm (Lxlxh). In fotografii este reprezentata dimensiunea 100x100x71 cm.

Masa prezinta avantajul de a putea fi folosita si in spatii mai mici, mai ales la dimensiunea de 100x100 cm. Blatul mesei are grosimea de 22 mm. Masa poate fi folosita pentru zona de servit masa, dar si ca o masa de discutii intr-un living.

Aceasta masa combina design-ul elegant cu o stabilitate deosebita si rezistenta garantata in timp. Acest lucru este permis si de feroneria de calitate folosita, dar si de sistemul de fixare a picioarelor pe care vi-l propunem. Picioarele mesei sunt pozitionate in cruce, si se fixeaza cu bucsi si suruburi de talpicii de jos si de talpicii de sub blat. Blatul se fixeaza ulterior de talpicii de sus, in multiple puncte de fixare. Astfel masa capata o stabilitate deosebita. Masa este asadar demontabila si se poate monta cu usurinta.

Acest produs deosebit va va permite sa va bucurati de caldura lemnului masiv in locuinta dumneavoastra. Fiecare produs realizat de noi are o fibra unica, un peisaj unic, o poveste unica. Fiecare piesa a produsului este finisata manual pentru ca detaliile sa fie ireprosabile. Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, ideal pentru mobila de interior foarte rezistenta.

Va recomandam respectarea urmatoarelor conditii de pastrare a mobilei din lemn masiv:

  • mobila se pastreaza in interior, la temperatura constanta de 15-25 grade
  • umiditate relativa a aerului 40-65%
  • nu se recomanda expunerea directa in razele soarelui, langa surse de caldura, sau in contact cu apa, lichide, etc.
  • se curata cu o carpa moale, uscata, la un interval de aprox. 6 luni.

La cerere, masa se poate realiza si in alte dimensiuni decat cele standard. Intrebati-ne si va vom raspunde, pe messangerul online sau prin email/ telefon.

Produsul este 100% fabricat in Romania.

Opinia ta

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie