Masuta Collector cu 4 sertare si manere metalice

Masuta Collector cu 4 sertare si manere metalice

  • Incepand de la 1.040 Lei

  • Disponibilitate: Indisponibil
  • (selectaţi dimensiunea produsului şi finisajul pt. afişarea preţului)

Opţiuni disponibile

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 999

Masuta Collector cu 4 sertare si manere metalice este realizata integral din lemn masiv de fag, si disponibila cu finisajul fag uleiat natur. Se produce la dimensiunea standard de 110x62x46 cm (Lxlxh). Picioarele masutei au grosimea de 58x58 mm, iar blatul are grosimea de 20 mm.

Aceasta masuta are un design modern, elegant, si este dotata cu 4 sertare. Sertarele masutei se pot scoate pe ambele parti, fata-spate. Corpurile sertarelor sunt extrem de rezistente, fiind realizate cu tehnica imbinarii in „dinti” intre bucatile laterale si bucatile fata/spate ale sertarelor. In interiorul sertarelor se pot depozita diverse lucruri. Masuta se livreaza asamblata.

Acest produs deosebit va va permite sa va bucurati de caldura lemnului masiv in living-ul dumneavoastra. Fiecare produs realizat de noi are o fibra unica, un peisaj unic, o poveste unica. Fiecare piesa a produsului este finisata manual pentru ca detaliile sa fie ireprosabile. Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, ideal pentru mobila de interior foarte rezistenta.

Va recomandam respectarea urmatoarelor conditii de pastrare a mobilei din lemn masiv:

  • mobila se pastreaza in interior, la temperatura constanta de 15-25 grade
  • umiditate relativa a aerului 40-65%
  • nu se recomanda expunerea directa in razele soarelui, langa surse de caldura, sau in contact cu apa, lichide, etc.
  • se curata cu o carpa moale, uscata, la un interval de aprox. 6 luni.

In colectia noastra gasiti si alte piese de mobilier cu care sa va completati camera de zi din locuinta dumneavoastra, care se potrivesc cu masuta Collector cu 4 sertare.

La cerere, masuta se poate realiza si in alte dimensiuni decat cea standard. Intrebati-ne si va vom raspunde, pe messangerul online sau prin email/ telefon.

Produsul este 100% fabricat in Romania.

Opinia ta

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie