Raft Christoff cu 3 polite, diverse finisaje

Raft Christoff cu 3 polite, diverse finisaje

  • Incepand de la 1.010 Lei

  • Disponibilitate: Indisponibil
  • (selectaţi dimensiunea produsului şi finisajul pt. afişarea preţului)

Opţiuni disponibile

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 999

Raftul Christoff cu 3 polite este realizat integral din lemn masiv de fag, si disponibil cu urmatoarele finisaje: fag finisat natur, fag salbatic finisat natur, fag finisat nuc. Se produce la doua dimensiuni standard, 86 x 174 x 40 cm si 66 x 174 x 40 cm (LxHxA). In fotografii este reprezentata dimensiunea 86 x 174 x 40 cm.

Acest raft este realizat cu un design modern, si dispune de 3 polite. Cele 3 polite sunt demontabile, si se pot aranja dupa bunul plac. Cele 3 polite permit delimitarea a 4 compartimente, unde se pot aseza carti, dosare, decoratiuni, etc. Prin alipirea mai multor rafturi se pot obtine biblioteci foarte spatioase. Raftul se livreaza asamblat.

Acest produs deosebit va va permite sa va bucurati de caldura lemnului masiv in living-ul dumneavoastra. Fiecare produs realizat de noi are o fibra unica, un peisaj unic, o poveste unica. Fiecare piesa a produsului este finisata manual pentru ca detaliile sa fie ireprosabile. Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, ideal pentru mobila de interior foarte rezistenta.

Va recomandam respectarea urmatoarelor conditii de pastrare a mobilei din lemn masiv:

  • mobila se pastreaza in interior, la temperatura constanta de 15-25 grade
  • umiditate relativa a aerului 40-65%
  • nu se recomanda expunerea directa in razele soarelui, langa surse de caldura, sau in contact cu apa, lichide, etc.
  • se curata cu o carpa moale, uscata, la un interval de aprox. 6 luni.

In colectia noastra gasiti si alte piese de mobilier cu care sa va completati camera de zi, care se potrivesc foarte bine cu raftul Christoff.

La cerere, se pot realiza si alte dimensiuni decat cele standard. Intrebati-ne si va vom raspunde, pe messangerul online sau prin email/ telefon.

Produsul este 100% fabricat in Romania.

Opinia ta

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie