Despre noi

Lucram cu lemnul masiv de 18 ani. Mobila noastra este apreciata atat in tara cat si la export pentru ca ne straduim sa o facem stabila, sigura, si foarte bine prelucrata. Avem respect pentru natura si pentru ceea ce ne ofera padurile tarii, si de aceea dorim sa transformam fiecare bucata de lemn intr-o piesa de mobilier de calitate deosebita. Experienta angajatilor nostri creeaza lucruri de valoare.

Marea majoritate a produselor noastre a luat calea exportului. Printre clientii nostri se afla unele dintre cele mai prestigioase si pretentioase magazine de mobila din Germania. Producem atat modele dezvoltate de noi, cat si modele dezvoltate de clientii nostri.

Pentru noi este important sa prelucram lemn de calitate foarte buna, fara defecte, uscat conform standardelor, sa proiectam constructii stabile, trainice, sa facem o prelucrare foarte exacta si sa oferim pieselor de mobilier un aspect frumos si functionalitate.

Puteti descoperi mai multe detalii despre activitatea noastra din urmatorul videoclip, ce reprezinta secvente din emisiunea „Bugetul meu”, realizata de TVR2 la fabrica noastra si difuzata in anul 2010.

Baza productiei de mobila din lemn masiv o reprezinta panourile din lemn masiv. Folosim cherestea de cea mai buna calitate, pe care o uscam in uscatoare proprii. Cheresteau este apoi taiata in lamele, mai lungi sau mai scurte, iar acestea dupa ce sunt rindeluite pe toate partile, sunt lipite intre ele in panouri din lemn masiv. Panourile pot fi din lamele intreagi, sau din lamele mai scurte, imbinate in dinti intre ele, si apoi lipite impreuna cu alte lamele in panouri din lemn masiv.

Panourile sunt prelucrate ulterior pe utilaje complexe, precum masini de frezare, centre de prelucrare cu comanda numerica, masini de slefuit, masini de gaurit, etc. si sunt transformate in piese de mobilier dintre cele mai diverse.

Cu ajutorul acestor masini performante dar si cu foarte multa munca manuala reusim sa realizam detalii ireprosabile ale produselor noastre, pe care numai produsele din lemn le poseda. Mai jos va prezentam o galerie cu aceste detalii, care fac mobila din lemn masiv atat de speciala.

Realizam produse cu design modern, cu diverse finisaje si cu functionalitate. Putem realiza si modificari ale produselor, la comanda, pentru ca acestea sa va satisfaca necesitatile de mobilier cat mai bine. Folosim in special cherestea de fag pentru produsele noastre, deoarece fagul este un lemn ideal pentru mobila de interior. Este un lemn de esenta tare, autohton, care poate fi supus unor prelucrari dintre cele mai diverse si care confera robustete mobilei noastre.

Mobila noastra se vinde sub marca "Reinart". Cuvantul "Reinart" este de inspiratie germana, fiind format prin lipirea a doua cuvinte: rein si Art. Cuvantul "rein" este un adjectiv si se traduce in limba romana prin pur, curat, iar substantivul "Art" inseamna in limba romana mod, fel. Asadar, Reinart inseamna un mod curat, pur de a face lucrurile, ceea ce face trimitere la modul cum prelucram si finisam noi lemnul pentru a oferi clientilor mobila naturala, ecologica.

Incepand cu anul 2005 suntem un membru important al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).