Pat Alfons 2, diverse finisaje

Pat Alfons 2, diverse finisaje

  • Incepand de la 1.090 Lei

  • Disponibilitate: În Stoc
  • (selectaţi dimensiunea produsului şi finisajul pt. afişarea preţului)

Opţiuni disponibile


Patul Alfons 2 este realizat integral din lemn masiv de fag, si disponibil cu urmatoarele finisaje: fag finisat natur, fag salbatic finisat natur, fag finisat nuc. Se produce in patru dimensiuni standard. Poate fi realizat ca pat dublu pentru saltele de 160x200 cm si 180x200 cm, sau ca pat simplu pentru saltele de 90x200 cm si 100x200 cm. In fotografii este reprezentata versiunea 180x200 cm. Va puteti alege in configuratorul din partea dreapta dimensiunea si finisajul dorite, si veti obtine pretul corespunzator optiunii dumneavoastra.

Acest pat este realizat cu un design modern, si dispune atat de o tablie superioara cat si de o tablie inferioara impunatoare, asemanatoare unor grilaje elegante din lemn. Patul prezinta o stabilitate deosebita si rezistenta garantata in timp. Acest lucru este permis si de feroneria de calitate folosita. Patul este demontabil si se poate monta cu usurinta, fiind insotit de instructiuni de montaj. Paturile cu dimensiuni de 160x200 mm si 180x200 mm (duble) sunt prevazute cu traversa de sprijin si picioruse de lemn pe mijloc, pentru o mai mare stabilitate, si pentru posibilitatea de a se folosi cate 2 somiere, cu dimensiuni de 80x200 cm si respectiv de 90x200 cm. Lateralele patului sunt prevazute cu sipci de lemn foarte rezistente, pe care se pot aseza somierele. Aceste sipci sunt incastrate in lateralele patului cu ajutorul unui canal si lipite, si se afla la aceeasi inaltime cu traversa de sprijin din mijlocul patului.

Acest produs elegant va va permite sa va bucurati de caldura lemnului masiv in dormitorul dumneavoastra. Fiecare produs realizat de noi are o fibra unica, un peisaj unic, o poveste unica. Fiecare piesa a produsului este finisata manual pentru ca detaliile sa fie ireprosabile. Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, ideal pentru mobila de interior foarte rezistenta.

Va recomandam respectarea urmatoarelor conditii de pastrare a mobilei din lemn masiv:

-        mobila se pastreaza in interior, la temperatura constanta de 15-25 grade

-        umiditate relativa a aerului 40-65%

-        nu se recomanda expunerea directa in razele soarelui, langa surse de caldura, sau in contact cu apa, lichide, etc.

-        se curata cu o carpa moale, uscata, la un interval de aprox. 6 luni.

In colectia noastra gasiti si alte piese de mobilier cu care sa va completati dormitorul, care se potrivesc foarte bine cu patul Alfons 2.

Pretul nu include somiera si saltea. La cerere, patul se poate realiza si in alte dimensiuni decat cele standard. Intrebati-ne si va vom raspunde, pe messangerul online sau prin email/ telefon. Produsul este 100% fabricat in Romania.

Opinia ta

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie