Masuta Collector cu 2 sertare, diverse finisaje

Masuta Collector cu 2 sertare, diverse finisaje

  • Incepand de la 795 Lei

  • Disponibilitate: Indisponibil
  • (selectaţi dimensiunea produsului şi finisajul pt. afişarea preţului)

Opţiuni disponibile

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 999

Masuta Collector cu 2 sertare este realizata integral din lemn masiv de fag, si disponibila cu urmatoarele finisaje: fag finisat natur, fag salbatic finisat natur, fag finisat nuc. Se produce la o dimensiune standard de 81x81x46 cm (Lxlxh). Picioarele mesei au grosimea de 58x58 mm, iar blatul de 20 mm.

Masuta este realizata cu un design modern, si este dotata cu 2 sertare, care se deschid pe ambele parti ale masutei, in directii diferite. Spre exemplu, asa cum privim imaginile, sertarul de sus se deschide fata-spate iar cel de jos stanga-dreapta. Corpurile sertarelor sunt extrem de rezistente, fiind realizate cu tehnica imbinarii in „dinti” intre bucatile laterale si bucatile fata/spate ale sertarelor. In interiorul sertarelor se pot depozita diverse lucruri. Blatul este format din rame laterale si sticla securizata asezata pe rame, in falt. Masuta se livreaza asamblata.

Acest produs deosebit va va permite sa va bucurati de caldura lemnului masiv in living-ul dumneavoastra. Fiecare produs realizat de noi are o fibra unica, un peisaj unic, o poveste unica. Fiecare piesa a produsului este finisata manual pentru ca detaliile sa fie ireprosabile. Lemnul de fag este un lemn de esenta tare, ideal pentru mobila de interior foarte rezistenta.

Va recomandam respectarea urmatoarelor conditii de pastrare a mobilei din lemn masiv:

  • mobila se pastreaza in interior, la temperatura constanta de 15-25 grade
  • umiditate relativa a aerului 40-65%
  • nu se recomanda expunerea directa in razele soarelui, langa surse de caldura, sau in contact cu apa, lichide, etc.
  • se curata cu o carpa moale, uscata, la un interval de aprox. 6 luni.

In colectia noastra gasiti si alte piese de mobilier cu care sa va completati living-ul dumneavoastra, care se potrivesc foarte bine cu masuta Collector.

Produsul este 100% fabricat in Romania.

Opinia ta

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie