Outlet

In aceasta sectiune a site-ului va prezentam produse cu preturi promotionale. Aceste produse sunt noi, si exista pentru ca au fost produse cu scopul de a fi fotografiate, sau au fost produse ca mostre, sau au fost realizate din greseala la o dimensiune neconforma cu o comanda, sau contin elemente modificate, etc. Ele beneficiaza de garantie ca orice produs standard.

1) Banca Wanda, realizata pentru o sedinta foto la dimensiunea de 130 x 82 x 49 cm (LxHxA), din fag uleiat natur, pret promotional 500 de lei. Pretul include TVA si transport cu Fan Courier, in localitatile unde operatorul de transport nu percepe taxe pentru kilometri suplimentari. Daca se doreste transportarea in localitati unde se percep kilometri suplimentari, contactati-ne si va vom comunica un pret pentru transport.

2) Masuta Collector cu 2 sertare, realizata ca mostra la dimensiunea standard de 81 x 81 x 46 cm (LxlxH), din fag salbatic uleiat natur, pret promotional 680 de lei. Manerele – scobituri sunt mai alungite decat la versiunea standard de pe site. Pretul include TVA si transport cu Fan Courier, in localitatile unde operatorul de transport nu percepe taxe pentru kilometri suplimentari. Daca se doreste transportarea in localitati unde se percep kilometri suplimentari, contactati-ne si va vom comunica un pret pentru transport.

Daca va intereseaza un produs din aceasta categorie nu ezitati sa ne contactati.